Residential Project – Berkshire 

This house in Ascot had already been extended with a single storey extension to the back of the property. However, the internal space had not been reconfigured at the time resulting in a small dark internal kitchen and difficult to use spaces.

Our brief was to reconfigure all the internal spaces, without moving the existing staircase. Most of the internal walls were removed and the services of a Structural Engineer were engaged to calculate the required structural steels.

The kitchen had to be designed fully bespoke to fit the unique area we had created.

Covid 19 had had an impact on the finishing of the project which meant we had to finish the project in late November. 

Koubou did a complete ground floor redesign for us. We have both a great design and some very individual touches and inspirational ideas that have really made the finished article really special and a pleasure to see every day.

What seem like small touches like a lamp, can become fantastic centre pieces that pull a room and design together perfectly. Gilly was great to work with and has a huge amount of skill and knowledge to bring to help get the right finished result. Thank you to Gilly and the whole team for all your efforts and for making our house really special.

Sacha & Phil