NHS Main Reception and Subwait Areas, Surrey

A redesign of the main reception within the Outpatients Department in a Surrey-based NHS hospital.

The client had already commissioned Koubou Interiors to redesign their Outpatients Department and requested that we redesign the Main Reception to be in keeping with the Outpatients Department which was adjacent. The use of the aluminium surfaces on the columns and reception desk ‘tied’ the two areas together and the use of the wood effect flooring gave the illusion of space.

Wall graphics were used throughout the hospital as an inexpensive way to project a pleasing environment, we manipulated the images to suit our designs and to add a ‘quirkiness’ Areas that we designed included reception and sub wait areas such as paediatric and minors as well as staff rest areas, cubicles and relatives rooms.

Arrange a Consultation

If you are looking for assistance with an upcoming project, whether residential, medical, or commercial, please do get in touch with us to arrange a consultation with our team, to see how we can assist you.

info@koubouinteriors.co.uk

01344779323

Receive Regular Interiors Updates

Receive quarterly interiors news, updates and events, to inspire you.

You have successfully subscribed!